Edwin Rozenveld

Edwin Rozenveld

Junior Accountmanager Sharp Noord

Sinds kort ben ik begonnen als accountmanager bij Sharp Business Point Noord. De klant voorzien van passend advies is iets wat ik bij mijn vorige functies ook al deed, en nog steeds enorm veel plezier aan beleef. Naast het leveren van de perfecte oplossing voor de klant, vind ik het prettige en (in)formele klantcontact minimaal net zo belangrijk. Elke onderneming is weer anders en heeft een eigen verhaal, waarbij in ons uitgebreide assortiment aan documentsystemen voor ieder verhaal een passende oplossing te realiseren is!

  Meer over mij:

  In het noorden van Drenthe ben ik opgegroeid en inmiddels woon ik alweer langere tijd in de stad Groningen. Naast mijn werk studeer ik op dit moment Commerciële Economie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In mijn vrije tijd voetbal ik, en houd ik ervan om gezellig een terrasje te pakken met mijn vrienden.

  Graag kom ik een keer langs om kennis te maken en te kijken naar een passende document-oplossing. Dat kan natuurlijk ook met een kop koffie bij ons in de Showroom aan de Bornholmstraat 76 in Groningen!

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Sharp
  Sharp Business Point Noord

  Wie zij wij?

  Met een vast aanspreekpunt en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Noord-Nederland, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.