Marcel Koops

Marcel Koops

Vestigingsmanager / Adviseur Sharp Noord

Per 1 juli 2020 start ik als vestigingsmanager/adviseur bij Sharp Business Point Noord in Groningen. De plaats Groningen spreekt mij enorm aan. In mijn laatste functie was ik werkzaam als accountmanager bij FC Groningen. Hier heb ik een fantastische periode meegemaakt en mijn zakelijke netwerk in Noord-Nederland enorm uitgebreid. Waar voetbal al jaar en dag deel heeft uitgemaakt van mijn leven, stroomt het printerbloed nog steeds door mijn lichaam. Hierin neem ik 8 jaar werkervaring mee. Het optimaliseren van de werkomgeving tot het realiseren van een nog beter bedrijfsresultaat zijn zeker belangrijke aspecten in deze “regionale markt”, maar daarnaast doe ik graag zaken met mensen die net als ik voor een langer termijn relatie gaan. Ik ben van mening, dat het luisteren naar de klant en het nakomen van afspraken de basis vormt om vertrouwen te wekken, waarbij onze oplossingen uiteindelijk als dienstverlening zullen aansluiten. Daar ga ik de komende periode vanuit Groningen mijn uiterste best voor doen om dit te laten slagen.

  Meer over mij:

  Ik woon samen met mijn vriendin Kim en onze twee kinderen Mees en Roos in Drachten. Ben opgegroeid in Gasselternijveen (Drenthe). Doordeweeks- en in het weekend speel ik zelf graag een potje voetbal, kijk voetbal bij mijn zoon, begeleid trainers en ben voorzitter van de sponsorcommissie van V.V. Drachten. Al met al allemaal team aangelegenheden. Bent u geïnteresseerd om onder het genot van een goede kop koffie eens van gedachten te wisselen, bel of mail mij en gaan elkaar zien!

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  Sharp
  Sharp Business Point Noord

  Wie zij wij?

  Met een vast aanspreekpunten en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Flevoland en omstreken, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.