Beveiliging & AVG

Beveiliging & AVG

Informatiebeveiliging

Printers en MFP’s zijn een essentieel onderdeel van de documentenstroom en bedrijfsprocessen van uw organisatie. Maar als ze niet goed worden beheerd, kunnen ze een potentiële zwakke plek zijn in uw netwerk of gegevensbeveiligingsbeleid. En met de veranderende wettelijke vereisten, zoals de AVG, weten we dat organisaties alle mogelijke hulp en steun goed kunnen gebruiken.

   

  Onze beveiligingsoplossingen

  Eenvoudige printerbeveiliging

  Veel mkb-bedrijven hebben te maken met cyberaanvallen – printers zijn de manier waarop ze binnenkomen. Dat is waarom Sharp samenwerkt met ethisch hacker Jens Müller om het rapport “Eenvoudige printerbeveiliging voor mkb-bedrijven” voor u op te stellen. Met daarin tips en mogelijkheden die u helpen de risico’s voor uw organisatie te begrijpen, maar ook wat en hoe u hier iets aan kan doen.

  Download het hele rapport om van uw fouten, maar ook van de fouten van andere bedrijven te leren. Zorg dat hackers geen kans krijgen om uw bedrijfsgegevens te bemachtigen.

   Sharp

   Dus: gaan we samen aan de slag?

   Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag bij u langs! Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor op De Strubbenweg 15 in Almere. U kunt ons bereiken op 036 – 820 00 40 voor het maken van een afspraak.