Erna Adams

Erna Adams

Accountmanager Sharp Noord

Sinds 2013 ben ik werkzaam voor Sharp Noord/Kuipers voor Kantoor. Ik ben begonnen in de binnendienst waarbij ik het contact met klanten wel een van de leukste activiteiten vond en nog steeds vind. Aan het telefonisch contact en zeker het persoonlijke contact beleefde ik veel plezier doordat ik de producten en het SHARP gevoel kon overbrengen op mijn eigen wijze.

Inmiddels ben ik als accountmanager en van A tot Z bij het hele proces betrokken, heerlijk om te doen. Wanneer de juiste oplossing is gevonden ben ik net zo blij als de klant zelf!

  Meer over mij:

  Privé woon ik heerlijk vrij samen met mijn kinderen en vrolijke viervoeter in Drenthe, in de weekenden in Friesland en werken doe ik vanuit Groningen. De Noordelijke provincies ken ik dan ook op mijn duimpje. Wandelen, fietsen, terrasjes bezoeken, ik houd van gezelligheid.

  Voor de juiste document oplossing kom ik graag langs om kennis te maken, maar vanzelfsprekend is het nog leuker om Sharp te ervaren in onze showroom aan de Bornholmstraat 76 in Groningen. Neem gerust contact met mij op voor een afspraak!

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Sharp
  Sharp Business Point Noord

  Wie zij wij?

  Met een vast aanspreekpunt en bekende gezichten, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.